Gradinite Constanta
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinita Casuta cu Povesti
 
 
 
Gradinite Constanta Gradinita privata cu orar prelungit “Casuta cu povesti”
 

 

Gradinita isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile in vigoare, Curriculumul National pentru Educatie Timpurie. In fiecare zi copiii participa la  activitati de limba engleza iar la grupele mari si  pregatitoare se poate invata si limba germana.

 

Gradinita isi desfasoara activitatea intr-o cladire nou construita, beneficiaza  de dotari moderne, sala de sport , teren de joaca in aer liber cu pardoseala din cauciuc, laborator de informatica.
Gradinita a incheiat parteneriate educationale cu urmatoarele institutii: Pompieri, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Populara. De asemenea, se organizeaza numeroase excursii, vizite, spectacole menite sa imbogateasca  orizontul de cunostinte ale copiilor.
In anul scolar 2010-2011 Gradinita a organizat Festivalul Judetean “Copilaria”, care a cuprins sectiunile: centru tematic, sceneta si dans si la care au participat 20 de gradinite atât din mediul urban cât si rural.
Desfasuram proiectele educationale: “Un stil de viata sanatos, inca din copilarie”, “Scoli pentru un viitor verde”, “Sa citim pentru mileniul III”.

 

Copiii pot opta intre mai multe activitati optionale: dans, aerobic, pictura, maini dibace, mind lab, sah, stiinta distractiva, pian, arta teatrala, “Pasaport pentru succes” (dezvoltarea competentelor socio-emotionale).
Programul Gradinitei
8.00-8.30 - primirea copiilor
8.30-9.00 - mic dejun
9.00-12.00 - activitati educative diverse
12.00-12.30 - masa de pranz
12.30-13.00 - pregatire pentru somn
13.00-15.00 - programul de somn
15.00-17.00  activitati educative
Contact
 
Adresa: Aleea Universitatii nr. 40, Constanta
Telefon: 0723171580
 
Site: